De CaravanPlus-verzekering

Op vakantie wil je genieten zonder zorgen. Een goede caravanverzekering mag dan natuurlijk niet in uw bagage ontbreken, want tijdens de vakantie loopt u nu eenmaal wat meer risico's dan thuis. Om u optimale zekerheid te bieden heeft Fi/Con een breed aanbod van caravanverzekeringen van verschillende verzekeringsmaatschappijen in haar portefeuille. Gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche verzekeringen, London verzekeringen, Fortis, Unigarant verzekeringen en nog vele anderen.

Met de CaravanPlus-verzekering in uw bagage heeft u, tegen een gunstige premie, een prima dekking. Daarnaast is het mogelijk om de standaardverzekering nog extra aan te kleden. Hieronder zijn enige van die extra mogelijkheden benoemd:

1) Waarom betalen voor een verzekering die veel te uitgebreid is? Blijft u altijd in Nederland met de caravan? Waarom dan betalen voor een verzekering die schade dekt in geheel Europa?

2) Nieuwwaardedekking, heeft u een nieuwe caravan dan kan de nieuwwaarde dekking van de verzekering naar wens aangepast worden. Wenst u een 1 jarige nieuwwaardedekking? 2 jaar? 5 jaar? 7jaar? of zelfs 10 jaar. U bepaalt het!

3) Hagelschade, één van de meest voorkomende schadesoorten. Hier kunt u zich goed tegen verzekeren! Heeft uw caravan een hagelbestendig dak, dan krijgt u korting op de hagelschade dekking.

De verzekering moet precies passen binnen uw behoeften en wensen. U kiest de dekkingen die bij úw situatie passen en betaalt alleen voor de dekkingen die u nodig heeft. Zo heeft u een verzekering op maat en betaalt u niet teveel. Wanneer u kiest voor het CaravanPlusPlan kunt u de premie van uw verzekering voor 1 jaar meenemen in uw PlusPlan. Dus geen omkijken naar uw verzekering, en dat betekent meer tijd om te genieten van uw welverdiende vakantie. Dat noemen we plezier verzekerd!

Bereken hier uw premie!